Et udpluk af hvad mine klienter siger om mit arbejde

Sessionerne med Charlotte gør mig opmærksom på styrker, jeg ikke er klar over, jeg har. Jeg går derfra med en bedre fornemmelse for min krop, med nye indsigter og et roligt sind.
Sine M.
 

Charlotte er ekstremt empatisk og meget nærværende. Jeg føler mig set og hørt og hun spørger ind på en måde så der kommer nyt frem i mig som jeg ikke selv havde regnet ud. Det jeg bedst kan lide – og her hvor jeg føler det går op i en højere enhed, er når jeg ligger på briksen. Jeg har svært ved at sætte ord på hvad det er der sker, men som om at det lander fysisk i mig det vi har snakket om. Og jeg går derfra med en følelse af afklarethed og autencitet. Her behøver jeg ikke ord for at forstå, min krop kan mærke det.
Lisa
 

Hver gang jeg gik fra Charlotte oplevede jeg ro og samling i min krop, og mentalt nærvær i mit sind. Vi arbejdede halv anden time med samtaleterapi i kombination med et totalt fokus på kroppen og de signaler den sender. Charlotte gav mig redskaber og råd til min hverdag og hvordan jeg kunne takle den kropslige stress, hvilket virkelig hjalp mig. Jeg har kun haft behagelige og positive oplevelser de fem gange jeg besøgte Charlotte.”
Inger
 

Charlotte er uden tvivl en dygtig terapeut. Hun lytter og afvejer nøje, hvad klienten har brug for fra gang til gang. Jeg blev hurtigt guidet ind til kernen af min problemstilling, og fik desuden nye perspektiver og en masse gåpåmod med derfra, til at arbejde videre med emnet.
Z.